Algemene voorwaarden

Bij Staplez Jewelry willen we onze klanten een heerlijke shoppingervaring bieden, zodat ze keer op keer terugkomen naar onze winkel. Daarom geloven we dat ons winkelbeleid eerlijk, helder en transparant hoort te zijn. Hieronder vind je een lijst met onze beleidsregels. Als je de informatie die je zoekt niet kunt vinden – aarzel dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen! ​

Contact info@staplezjewelry.nl

Algemene voorwaarden

Staplez Jewelry is geregistreerd bij de kamer van koophandel met nummer: 81376626 E-mail: staplez_jewelry@outlook.com

Artikel 1. | Algemeen
1.1 De algemene voorwaarden van Staplez Jewelry zijn van toepassing op alle aanbiedingen, producten, bestelling, overeenkomsten en leveringen van Staplez Jewelry. Wanneer je een artikel bestelt, ga je akkoord met deze voorwaarden. Als je vragen hebt over deze voorwaarden, kun je contact opnemen met Staplez Jewelry via info@staplezjewelry.nl

Artikel 2. | Overeenkomst & Bestelling
2.1 De overeenkomst is bindend op het moment dat je een bestelling plaatst. Staplez Jewelry verwerkt de bestellingen nadat de betaling is ontvangen. Tot dat moment is Staplez Jewelry de eigenaar van de producten.
2.2 Zodra je bestelling is verwerkt, ontvang je per e-mail een bevestiging van je bestelling, met de factuur en de details van je bestelling.
2.3 Afbeeldingen en specificaties zijn ter indicatie. Alle producten zijn handgemaakt en kunnen hierdoor iets afwijken. 2.4 Staplez Jewerly heeft het recht een bestelling te weigeren en een overeenkomst te ontbinden.
2.5 Staplez Jewelry behoudt zich het recht om afbeeldingen en teksten op de website te wijzigen, zonder voorafgaande kennisgeving.

Artikel 3. | Betaling & Betaalmethoden
3.1 Bij Staplez Jewelry kan je kiezen uit verschillende beveiligde betaalmethodes. Alle transacties zijn in euro en we accepteren de volgende betaalmethodes: IDEAL, Bancontact en PayPal.
3.2 Als Staplez Jewelry per ongeluk een verkeerde prijs heeft vermeld op de website en het gaat duidelijk om een vergissing, hebben wij het recht om het aan te passen. Ook als je het artikel al hebt besteld.
3.3 Alle prijzen op de website zijn in euro, inclusief eventueel verschuldigde btw en exclusief verzendkosten.

Artikel 4. | Verzending & Levering
4.1 Staplez Jewelery verzendt de bestellingen via Post NL of DHL brievenbuspakketje met track & trace.
4.2 Als je per ongeluk een verkeerd afleveradres hebt opgegeven, de verkeerde leveringsoptie hebt gekozen of Staplez Jewelry moet om andere redenen het pakket opnieuw versturen kunnen er extra kosten van toepassing zijn die Staplez Jewelry kan doorberekenen aan de koper.
4.3 Alle sieraden van Staplez Jewelry worden met de hand gemaakt. Wij zullen ons best doen bestellingen na ontvangst van betaling zo snel mogelijk te versturen. Staplez Jewelry streeft er altijd naar dat je jouw bestelling binnen de verwachte levertijd ontvangt. Als dit om wat voor reden dan ook niet mogelijk is (een artikel is tijdelijk niet op voorraad of de koeriersdienst staakt) zullen wij trachten dit zo snel mogelijk te laten weten.
4.4 Tot en met het moment van levering draagt Staplez Jewelry de verantwoordelijkheid voor de bestelling. Na levering draagt Staplez Jewelry geen verantwoordelijkheid meer.
4.5 In het geval dat een product niet binnen de verwachte levertijd wordt geleverd, is het niet mogelijk een claim in te dienen. Staplez Jewelry zal echter altijd alles in het werk stellen om te zorgen dat jouw bestelling op tijd aankomt.

Artikel 5. | Zichttermijn
5.1 Staplez Jewelry streeft ernaar om alle producten en bestelling goed te controleren voordat deze worden verstuurd. Toch raden wij je aan de kwaliteit en het aantal producten binnen 14 dagen te controleren. Is er iets niet in orde, stuur een e-mail naar info@staplezjewelry.nl

Artikel 6. | Retourzendingen
6.1 Wij hopen natuurlijk dat je blij bent met je aankoop. Als dat niet het geval is, heb je vanaf de datum waarop jouw bestelling is afgeleverd door de bezorgdienst, 14 dagen de tijd om een beroep te doen op je herroepingsrecht.
6.2 Voor retourzending dien je de retour eerst aan te melden. Stuur daarvoor een e-mail naar info@staplezjewelry.nl met je naam & bestelnummer.
6.3 Je ontvangt dan een bevestiging van je retouraanmelding en een retourformulier. Voeg het retourformulier bij je retourzending. Ook ontvang je het retouradres.
6.4 Je hebt dan vanaf de datum van bevestiging van je retouraanmelding 5 werkdagen om je sieraden retour te sturen. Graag in originele verpakking zodat de sieraden niet kunnen beschadigen.
6.5 De kosten en de verantwoordelijkheid van een retourzending zijn voor jou. 
6.6 Als goederen gebruikt, versleten, beschadigd of incompleet zijn, hebben we het recht om geretourneerde artikelen te weigeren.
6.7 Restitutie vindt plaats binnen 14 dagen na ontvangst van je retourzending. 
6.8 Staplez Jewelry kan het bedrag dat je terugkrijgt alleen overmaken naar de rekening waarmee de oorspronkelijke betaling is gedaan.

Artikel 7. | Copyright
7.1 Alle foto’s en afbeeldingen die worden gebruikt door Staplez Jewelry zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder schriftelijke toestemming van Staplez Jewelry mogen foto’s en afbeeldingen niet worden gereproduceerd en in het openbaar worden gebruikt.

Artikel 8. |  Klachten
8.1 Alle klachten in verband met de levering, kwaliteit, hoedanigheid van het product of iedere andere klacht, zullen door Staplez Jewelry serieus in behandeling worden genomen.
8.2 De klant dient een klacht kenbaar te maken door een e-mail te sturen naar info@staplezjewelry.nl
8.3. Staplez Jewelry zal binnen veertien (14) werkdagen de klacht proberen op te lossen. Staplez Jewelry zal de klant hierover schriftelijk (via fax, brief of e-mail) berichten.

Artikel 9. Geschillen
9.1 Alle rechtsverhoudingen worden uitsluitend beheerst door het Nederlands recht. Ook indien de consument woonachtig is in het buitenland.
9.2 Het Weens Koopverdrag is niet van toepassing.
9.3 Heb je een opmerking of een tip? Stuur een e-mail naar info@staplezjewelry.nl dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.