OVER ONS

Hoe is Staplez Jewelry begonnen?

Een wetenschappelijk onderzoekster met een creatieve geest wilde voor zichzelf sieraden maken, met al het moois dat de natuur te bieden heeft. De sieraden die ze maakt zijn van echte edelstenen en goede materialen voor een lange levensduur.

Want hoe zonde is het als je verliefd wordt op een sieraad en het na een aantal keer dragen kapot gaat, verkleurt of de stenen hun glans verliezen? Vanwege de vele positieve reacties op haar zelf ontworpen sieraden, begon Mirthe Verbeek deze ook voor vriendinnen te maken. In augustus 2020 is zij gestart met de sieraden te delen op Instagram @staplezjewelryDaarna zijn we gestart met de verkoop op lokale markten, zoals in Den Haag in het Zeeheldenkwartier en in het Hofkwartier. Door het grote succes zijn de sieraden nu ook via de webshop te bestellen! Inmiddels bezoeken we ook martken in Delft, Utrecht, Rotterdam en andere delen van Den Haag.

Bij Staplez Jewelry is elk sieraad uniek, met liefde handgemaakt en met creativiteit ontworpen. Voor eerlijke, betaalbare prijzen. Door het unieke mix and match concept hoef je niet te kiezen! Want het motto is: waarom niet allebei? Elke aankoop is voor ons heel bijzonder en wordt heel erg gewaardeerd. Het betekent namelijk dat wij weer meer materialen kunnen inkopen, en met enthousiasme en creativiteit nieuwe sieraden voor jullie ontwikkelen!